Bestillingsskjema.

Med våre white label registreringsskjemaer kan du raskt og enkelt lansere et registreringsskjema uten å kaste bort tid på koding eller designe noe fra bunnen av. Våre løsninger er i drift hos flere mobiloperatører og genererer nye mobilkunder hver eneste dag!

Mer enn bare et bestillingskjema.

  • Dashbord for å administrere bestillinger
  • Kundevennlig brukergrensesnitt
  • Responsivt design som fungerer på tvers av enheter
  • Automatiserte e-postvarsler når brukere registrerer seg
  • Oppslag mot folkeregistret
  • Tilpassbar design til din profil
  • Eksport av salgsrapport

eSIM.

Kunder kan enkelt bestille eSIM direkte i bestillingsskjemaet. Dette gjør det raskere og mer praktisk for kundene å få eSIM-ene de trenger, uten å måtte gå gjennom en separat bestillingsprosess.

Dra nytte av vår eSIM-bestillingsfunksjon i dag og se hvordan våre white label-bestillingsskjemaer kan gjøre det raskere og enklere å bestille mobilabonnement på nett.

Bedre brukeropplevelse med Vipps..

Våre white label-bestillingsskjemaer kan også leveres med Vipps LoggInn som gir kunden en bedre måte å oppgi personlig informasjon på samt slippe å fylle ut all selv.

Dette er en funksjon som forenkler registreringsprosessen ved å la kunder logge inn og oppgi sin personlige informasjon via Vipps Logginn, som er sikkert og pålitelig. Med denne funksjonen vil du kunne samle inn kundedata raskt og nøyaktig, og gi deg en optimal bestillingsopplevelse.

Kredittsjekk.

Dette lar deg raskt og nøyaktig verifisere kundenes kredittvurderinger før du lar dem bestille et abonnement. Denne funksjonen er utrolig nyttig ettersom den bidrar til å minimere risiko og sørge for at kundene er økonomisk i stand til å oppfylle sine abonnementsforpliktelser.

Nye produkter og tjenester.

Tilby dine egne produkter og tjenester direkte i bestillingskjemaet. Hos oss kan du tilby kundene mer enn kun tradisjonelle mobiltjenester. Det kan være alt fra egenutviklede tjenester eller tjenester fra andre samarbeidspartnere.

Ordrehåndtering.

Sammen med våre white label-bestillingsskjemaer kommer også en ordrehåndteringstjeneste som inkluderer flere CRM-funksjoner.

Vi lar deg enkelt spore og administrere kundeordrer, samt få verdifull innsikt i deres preferanser og atferd. I tillegg er ordrestyringssystemet sikkert og pålitelig, noe som gir deg forsikringen om at kundedata er trygge og beskyttet.

LES OM ORDREHÅNDTERING HER

API.

Ønsker du å bygge dine egne bestillingsløsninger kan du ta i bruk vårt fullverdige APIer sett for kundebestillinger. Dette lar deg enkelt integrere med systemene og applikasjonene du kanskje allerede bruker, noe som gir en sømløs brukeropplevelse og mer fleksibilitet.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

97 49 99 99
post@billity.no

Andre tjenester