Start mobiloperatør.

Vi lanserer snart BSS (Business Support Systems) SaaS-plattform som er en komplett løsning for mobiloperatører som håndterer hele verdikjeden. Plattformen er enkel å implementere, gir lavere driftskostnader og krever mindre investeringer enn tradisjonelle løsninger.

Billity har automatisere og integrere viktige forretningsprosessene som er nødvendige for å håndtere abonnements- og faktureringsprosessene på en bedre og enklere måte. Dette bidrar til en høyere kundetilfreds, høyere effektivitet på kundebehandling og verktøyene du trenger for å spisse produkter og tjenester.

Dette inkluderer prosesser som kunderegistrering, abonnementsadministrasjon, fakturering, kundesupport og mer. Ved å automatisere disse prosessene, reduseres manuelle feil og det blir lettere å håndtere store volum av data. Dette kan også bidra til å håndtere flere kunder på færre årsverk, forbedre kundeservice og øke kundetilfredshet.

Benytt våre avanserte verktøy for å skape og tilpasse innholdspriser og forretningsregler på en fleksibel måte. Dette gir operatørene full kontroll over abonnements- og faktureringsprosessene, slik at de kan tilpasse tilbudet etter kundenes behov. Det kan også gir mulighet for å tilpasse tjenesten for å øke salget, samt kombinere andre tredjeparts tjenester på samme faktura.

Plattformen gir også mulighet for å generere rapporter og analysere data for å forstå kundeadferd, identifisere trender og forbedre forretningsprosessene. Dette kan bidra til å øke inntjeningen og redusere kostnadene.

En viktig del av løsningen er kundeportalen, som gir kundene mulighet til å administrere sine egne abonnementer, se fakturaer, kommunisere med operatøren og tilgjengelige tjenester. Dette bidrar til å redusere kostnadene ved kundesupport og øke kundetilfredshet. En tjeneste kundene forventer.

Billity har et dedikert team av eksperter som kan hjelpe deg med oppstart og tilpasse løsningen til dine spesifikke krav. Kontinuerlig å utvikle plattformen for å sikre at den alltid er oppdatert med de nyeste teknologiene og funksjonene.

Vi ser frem til å tilby en topp morderne og kostnadseffektiv løsning til mobiloperatørene, og vi er overbevist om at den vil bidra til å øke effektiviteten, redusere kostnadene og forbedre kundeservice ved å håndtere abonnements- og faktureringsprosessene.

Hold deg oppdatert om lanseringen av vår BSS -plattform på vår nettside, og ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å øke lønnsomhet, kundetilfreds og salg.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

97 49 99 99
post@billity.no

Andre tjenester