Min Side.

Med Min Side gir du kundene dine oversikt over sine abonnementer, forbruk og faktura. I tillegg kan kunden selv endre sitt abonnement, aktivere sperringer og kjøpe nye tjenester. Tjenesten leveres med App til IOS og Android.

Familie styring.

Min Side app tilbyr en praktisk funksjon som lar kunden administrere deres familieabonnementer. Med denne funksjonen kan eier enkelt se bruk og faktureringsinformasjon, og gjøre endringer i kontoinnstillingene. Dette gjør det enkelt for kunden å holde oversikt over familiens bruk.

I tillegg gir appen muligheten til å se spesialtilbud og rabatter som er tilgjengelige for dem som en del av familieplanen. Samlet sett gir appen kunden en enkel og brukervennlig måte å administrere familiens mobil abonnementer på.

Tilgangsstyringen.

Med tilgangsstyringen kan kunden enkelt kontrollere hvem av brukerne som skal ha tilgang til å kjøpe og endre på familiens mobilabonnement. Denne funksjonen gir du kunden full kontroll over hvem som kan gjøre endringer, slik at kunden kan føle deg trygg på at ingen uautoriserte endringer blir gjort.

I tillegg gir tilgangsstyringen kunden muligheten til å sette grenser for hvem som kan kjøpe ekstra data eller gjøre endringer på sitt abonnment, slik at du kan holde oversikt over familiens totale forbruk. Med tilgangsstyringen kan kunden enkelt administrere og kontrollere familiens mobilabonnement.

Se forbruk.

Gir kunden god oversikt over forbruket av sitt og familiens mobilabonnement. Funksjonen gir en oversikt over inkludert data, tale, SMS og MMS, samt oppspart rollover og kjøpte datapakker. Dette gir kunden god oversikt over hva som er inkludert i abonnementet og hva som eventuelt kan kjøpes i tillegg.

Kunden kan også se hvor mye som er brukt av inkludert data, tale og SMS, slik at kunden kan se om de er i fare for å gå over månedsbegrensningen.

Selg dine tjenester og produkter.

Tilby dine egne tjenester i direkte i løsning. Med støtte for å legge til egne tjenester, kan du selge egne tjenester på en bedre måte, noe som kan føre til mersalg og skaper en høyere kundetilfreds.

Dette gir en unik mulighet til å skille seg ut og tilby en mer personlig opplevelse for kundene dine. La kundene enkelt kunne kjøpe dine tjenester direkte fra løsningen.

eSIM støtte hvor kunden kan aktivere eSIM direkte fra mobilen via QR kode samt verifiserer seg via Vipps eller BankID.

Fakturaoversikt.

Fakturaoversikt gir kunden en enkel oversikt over alle betalte og utestående fakturaer. Kunden kan bestille fakturakopier eller hente ut fakturainformasjon, som KID-nummer, kontonummer og beløp, for å forenkle betalingen. Med fakturaoversikten har kudnen alltid full kontroll over sine betalinger.

Sperringer.

Håndtere sperringer på telefonnummer selv via nettleseren eller appen vår. Brukeren kan legge til, fjerne eller endre sperringene. Sammen med tilgangsstyring kan brukeren også bestemme hvem som har tilgang til å skru av og på sperringene.

  • Samtaler innland og utland
  • Betalbare tjenester
  • Bruk av data
  • Skru av delvis eller all forbruk

Min Side i nettleseren.

Min Side har også en versjon for nettleser, slik at kunden kan få tilgang til alle funksjonene fra en datamaskin. Dette gjør det enkelt å administrere abonnementer på en større skjerm. Denne versjonen har samme brukervennlige grensesnittet som mobilappen, slik at kunden enkelt kan navigere og bruke alle funksjonene.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

97 49 99 99
post@billity.no

Andre tjenester