Min Bedrift.

Med Min Bedrift kan du tilby dine bedriftskunder verktøy for å holde kontroll og oversikt over alle sine bedriftsabonnementer. Bestille flere abonnementer eller endre eksisterende.

Administrator har full oversikt.

Over alle tjenester og kostnader på hvert abonnement og kan enkelt tilpasse tjenesten for bruker. Min Bedrift er en SaaS whitelabel tjeneste som kan tilpasses din designprofil som tjenesteleverandør. Integrert mot din rateing og billing leverandør.

Oversikt over alle abonnementer.

Enkelt brukergrensesnitt over alle bedriftens mobilabonnement med oversikt over nummer, hvem som er bruker og hvilke abonnement brukeren har.

Tilpasse mobiltjenesten for brukeren.

Administrator kan enkeltvis eller i bulk lage skreddersøm for bedriftens mobilbrukere. Bytte mobilabonnement, legge til mere data og flere tjenester. Eller kanskje det er behov for å legge til sperringer.

Faste og løpende kostnader.

Se bedriftens faste kostander og løpende kostander og sammenligne med forrige periode eller forrige år. En høy løpende kostnad kan indikere på at det er på tide å oppgradere bedriftens mobilabonnementer!

Fakturaoversikt.

Bestill fakturakopi eller hent ut fakturainformasjon som KID, kontonummer og beløp for en raskere betaling. Enkel oversikt over alle betalte å utbetale fakturaer.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

97 49 99 99
post@billity.no

Andre tjenester