Ordrehåndtering.

Ta dine ordreprosesser til neste nivå med vår kraftfulle ordrehåndteringsløsning. Vår innovative plattform er utviklet for å hjelpe deg med å effektivisere driften og øke effektiviteten. Vårt intuitivt brukergrensesnitt og funksjonsrike plattform gir deg en enkel måte å administrere ordre, automatisere prosesser og få tilgang til sanntidsanalyse.

Ved å bruke vår løsning kan du spare tid og penger mens du øker kundetilfredsheten. Utnytt ordreprosessen din maksimalt med vår ordrehåndteringsløsning.

Ordreoversikt fra alle salgskanaler:

Få full oversikt over alle dine bestillinger, uavhengig av hvilken salgskanal de kom fra. Dette gir deg mulighet til å holde orden på bestillingene dine på ett sted, samt få en dypere forståelse av hva som skjer i din forretning. Et viktig verktøy for å gjøre det lettere å ta riktige beslutninger som kan øke salget.

SIM-Allokering

Enkel allokering av SIM-Kort tilknyttet kundebestillinger. Automatisk SMS varsling til kunden når SIM-Kortet er sendt i posten.

E-Sim

Gi god kundeservise ved å sette opp E-SIM for kunden. Dette vil gjøre det enklere for kundene å aktivere sine E-SIM og gir økt kundetilfreds.

Porteringsdato

Enkel endring av porteringsdato for kunder med et tastetrykk. Tilpass kundens bestilling basert på kundenes behov. Kundetilfredsheten og redusere utsending av erstatningskort.

Abonnements modul:

Effektiv abonnementshåndtering som gjør det enkelt å administrere abonnementer og hvilke som skal være tilgjengelig for salg.

Administrer

  • Pris og innhold
  • Bindingstid
  • Rabatter og kampanjer
  • Periode

Salgsrapporter:

Salgsrapporter gir deg viktig innsikt i salg og kundeadferd, øker salget ved å ta beslutninger basert på data, identifiserer nye muligheter og øker kundetilfredshet. Forutsi fremtidige trender og få et konkurransefortrinn.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

97 49 99 99
post@billity.no

Andre tjenester