Effektiv oppstart.

Billity BSS (Business Support Systems) gir mobiloperatører muligheten til å enkelt komme i gang med å tilby mobilabonnementer til sine kunder. Med vår onboarding-tjeneste, kan nye og eksisterende mobiloperatører dra nytte av vår erfaring og ekspertise for å sette opp en optimal og effektiv løsning.

Vår onboarding-tjeneste fører mobiloperatørene gjennom hele verdikjeden og kundereisen, slik at man enkelt får oversikt over alt som er nødvendig for å tilby et godt mobilabonnement og godd kundeopplevelse. Dette inkluderer å sette opp forretningsregler, produkter og priser, faktureringsregler og automatisk kundekommunikasjon.

Vår onboarding-tjeneste gir nye mobiloperatører en rask og enkel start, og gir deg muligheten til å konsentrere seg om å tilby den beste tjenesten til sine kunder, mens vi tar oss av det tunge arbeidet med å sette opp en optimal løsning.

Vi ser frem til å hjelpe nye mobiloperatører med å komme i gang med vår BSS SAAS-plattform og onboarding-tjeneste, og vi er overbevist om at det vil bidra til å øke effektiviteten og redusere kostnadene ved å håndtere abonnements- og faktureringsprosessene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å komme i gang.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

97 49 99 99
post@billity.no

Andre tjenester